winnen met je merk

Mini Course

Talent en passie als basis voor je merk

Hoe kun jij je unieke persoonlijke eigenschappen ten volle benutten om te starten en te groeien met je eigen bedrijf en dit langdurig succesvol te maken? Dat leer je in deze mini course aan de hand van het Hedgehog concept. En bovendien:

 • leer je hoe passie en talent, de basis zijn van alles;
 • leer je welke kenmerken het beste bij jouw persoonlijkheid passen;
 • heb je levenslang toegang tot alle updates.
talent en passie als basis voor je merk

50+

Peter van der Steege heeft meer dan 50 merken opgezet. Hij is auteur, branding, marketing en design expert.

3+

Deze mini course leert je om de drie belangrijkste persoonlijke componenten voor een succesvolle start van je bedrijf bij elkaar te brengen.

20+

In 4 modules leer je stap voor stap om het beste uit jezelf te halen voordat je aan je nieuwe merkavontuur begint.

denk jij als een vos of een egel

Denk jij als een vos of als een egel?

Vossen zijn snel, slim, mooi en geslepen en weten bovendien heel veel dingen, maar ze weten deze niet te integreren tot één geheel.  Het lijkt er misschien op dat vossen betere resultaten bereiken. Maar het nadeel is juist dat vossen te veel ideeën tegelijk hebben. Ze hebben eigenlijk geen focus.

De egel daarentegen lijkt misschien een beetje sjofel, maar gebruikt wel altijd dezelfde strategie. Een egel laat zich maar zelden afleiden van het volgen van steeds maar weer dezelfde route. De meest succesvolle ondernemers in de wereld denken en handelen als een egel.

Op zoek naar de meerwaarde van je talent, passie en een passende inkomstenbron?

Terwijl je deze course doorloopt, zul je merken dat elke stap voortbouwt op de vorige en als je al die stappen volgt, eindig je met een stevige en complete basis voor je contentstrategie.

Wat is het Hedgehog concept?

Een deel van de ondernemers die grote merken hebben opgebouwd, zijn in meerdere of mindere mate egels. Zij gebruikten hun egel natuur om aan te sturen op wat wij het Hedgehog concept zijn gaan noemen.

Het zijn dit soort ondernemers die keer op keer in staat blijken om talent en passie samen te laten vallen met een goed verdienmodel.

Talent en passie als basis voor je merk

Expert Review

 • Peter van der Steege heeft mij geholpen om een herkenbaar en onderscheidend gezicht te geven aan mijn  merk BeneFIT Studio. Naast de ontwikkeling van het logo, de huisstijl en alle visuals is Peter voor mij ook een erg fijne sparringpartner om strategische keuzes te maken. Onze samenwerking heeft dus niet alleen een meerwaarde in de re-branding fase gehad, maar ook in de periode daarna. Ik ben fan!

  Marcel Keppel
  Marcel Keppel Founder & Owner BeneFIT Studio

Geef jezelf een Big Five!

Deze mini course gaat je helpen om je persoonlijke kenmerken beter te leren ontdekken en je ook te laten zien aan welke eigenschappen je nog wat zou kunnen verbeteren.

Je kunt hier meer over leren door te werken met de uitgangspunten van de Big Five. Deze aanpak kijkt naar de score van 5 hoofddimensies, namelijk; extravert/introvert; inschikkelijkheid, zorgvuldig/onzorgvuldig, emotioneel stabiel/instabiel en de openheid voor ideeën en ervaringen.

high-five

Ervaringen van andere cursisten

Studenten

 • Dit is de 3e cursus die ik hier heb gekocht. Als starter in de markt leer ik nog iedere dag bij en ik ben zelf een groot fan van korte en toegepaste cursussen. Met de output daarvan kan ik direct aan de slag .

  A. Barends
  A. Barends
 • Deze mini cursus was voor mij zeer duidelijk en to the point. Ik was eigenlijk verbaasd dat ik niet eerder naar mijn passie heb gekeken als uitgangspunt voor mijn merk. De info is direct toepasbaar en ik heb ook echt zin gekregen om mijn eigen startup verder invulling te gaan geven!

  S. Ashraf
  S. Ashraf Marketeer
 • Vanuit de theorie een goede en mooie beknopte mix van praktische inhoud en tips om je eigen talenten en passie verder te ontwikkelen richting een bedrijfsmodel. Ik kan met mijn eigen archetype verder aan de slag, om daarmee de volgende stap te zetten in mijn marketingplan.

  Tamara
  Tamara Personal Coach

Mini Course – Talent en passie als basis voor je merk

De mini course ‘Talent en passie als basis voor je merk’ biedt je alles wat je nodig hebt om de juiste persoonlijke aanpak te kiezen wanneer je aan de slag  gaat met de opzet van je eigen merk.

 • Inlog in je eigen online lesomgeving 
 • Stapsgewijze opbouw in 3 modules
 • Inclusief interactief werkboek
 • Levenslange toegang tot deze mini course
 • Toekomstige updates zijn gratis

€29,50

pvds-portret

Deze course is door Peter van der Steege opgezet. Peter heeft als marketing, branding en design expert meer dan 30 jaar ervaring en hij werkte mee aan de totstandkoming of herlancering van meer dan 50 merken.

Copyright © Winnen met je Merk. All Rights Reserved © 2022