Over mij

Wie is Peter van der Steege eigenlijk?

Peter van der Steege is branding, marketing en design expert en hij helpt zijn opdrachtgevers al meer dan 30 jaar met het opzetten en onderhouden van een sterke eigen merkidentiteit.

Hij is eigenaar van reclamebureau Fitbrand en werkt voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland.

Collega’s en opdrachtgevers kennen hem als een creatief denker en doener.

Mijn persoonlijke missie

Ik zet mijn creatieve en communicatieve talenten in om betekenisvol te zijn voor voor anderen. Daarmee help ik ze om verder te groeien als professional. Dit doe ik vanuit een goede balans tussen mijn privéleven, mijn bedrijven en mijn gezondheid.

wmjm_portret_peter_van_der_steege

Peter van der Steege

Branding, marketing en design expert

Waarom samenwerken met mij?

 • Ik help bedrijven al meer dan 30 jaar aan een succesvolle (door)start van hun merk op nationaal en internationaal niveau.
 • Ik pas mijn kennis en principes ook toe in mijn eigen bedrijven.
 • Ik heb als docent ruim 20 jaar leservaring op HBO niveau opgedaan met een sterke focus op personal branding en de branding van business startups.
 • Mijn passie voor fotografie helpt mij om merken een kader te geven.
 • Ik heb een creatieve mindset en ben gewend om merk uitdagingen een duidelijke vorm te geven.
 • Ik schreef in 2015 het boek Bouw Jouw Brand en heb talloze workshops gegeven over branding, online marketing en social media.
 • Ik kan out-of-the-box denken, maar wel met een einddoel voor ogen.
 • Ik beschik over een groot netwerk van creatieve en gedreven professionals.

Wat anderen over mij zeggen

 • Ik heb zeer goede ervaringen met Peter als coach. We hebben samen mijn nieuwe merkidentiteit vanaf scratch opgezet. Na een intensieve strategie sessie heeft hij met een team van creatievelingen mijn complete merk ontworpen. Verder ontwikkelden ze mijn website en gaf hij vorm aan de brochure. Professionaliteit ten voeten uit.

  Marc Cornelius
  Marc Cornelius Google Ads specialist
 • Peter heeft me enorm geholpen om mijn nieuw merk op te zetten. Vooral door een lijn aan te brengen in alle ideeën die ik had voor mijn bedrijf. Hij weet de vorm heel goed in lijn te brengen met de inhoud. Door zijn uitgebreide ervaring in het werkveld en zijn creatieve insteek is iedere coaching sessie weer een echte eye opener voor mij.

  Henk-Jan Dolsma
  Henk-Jan Dolsma Owner Boemerang Coach
 • Als coach kan Peter echt goed luisteren en brengt mij bij twijfels met een paar concrete adviezen meestal weer snel op de juiste koers. Hij heeft gewoon een heel helder beeld van mijn merk en weet hoe ik daarmee de juiste positionering kies. En soms geeft hij tips die me veel tijd besparen. Regelmatig het gesprek aangaan met een ervaren ondernemer bevalt mij wel.

  Hanneke Matrijs
  Hanneke Matrijs HMB Coaching

Ben je ondernemer en op zoek naar een branding expert om mee te sparren?

Je loopt al een tijdje met het idee om je eigen bedrijf te starten en je ziet kansen om vanuit je passie, kennis en ervaring een nieuw concept op te zetten wat je de vrijheid geeft om je eigen dromen te verwezenlijken.

Ik kan je helpen om de route naar een sterk merk goed op te zetten. Een route die je door het oerwoud van branding, marketing, social media, websites en sales in het digitale tijdperk loodst.