Gratis Tools

De branding en marketing tools op deze pagina kun je direct en helemaal gratis downloaden. Ze gaan je helpen met het opzetten en onderhouden van een sterk eigen merk.

Branding & marketing downloads

je eigen merk starten

2 E-books: Starten met je eigen merk

Jouw merk maakt een topstart met deze 2 gratis e-books. Ben jij bezig met het opzetten van een eigen merkidentiteit? En ben je meteen aan het nadenken over hoe je kunt opvallen met je eigen merk? Dan heb ik iets heel interessants voor je.

Deze twee gratis e-books zijn speciaal voor starters geschreven en ze staan boordevol met tips, insights en relevante cijfers voor het opzetten van je eigen merk.

seo checklist bloggen

Dé ultieme SEO checklist voor Blogposts

Het is belangrijk dat het zoekwoord waar je op wil scoren op veel plekken voorkomt in je blogpost. Bij SEO en met name zoekwoord optimalisatie geldt de regel dat hoe verder naar voren een woord staat, hoe meer waarde het van Google krijgt. Maar er zijn nog wel een paar hele belangrijke tips in deze SEO checklist te vinden voor diegenen die regelmatig bloggen en graag beter vindbaar willen worden.

gratis ebook personal branding

E-Book Personal Branding Management

Door de eindeloze mogelijkheden voor merken om in contact te komen met hun doelgroep, raken consumenten overspoeld met keuzes. De consument wordt steeds kritischer en er zijn te veel bedrijven die hetzelfde product aanbieden. En je wilt met je eigen merk natuurlijk niet een van de velen zijn. Door personal branding op de juiste manier in te zetten kun je het onderscheid maken in je markt. Dit E-book vertelt je hoe.

gratis lean canvas model template

De Lean Canvas Model Template

Met deze Lean Canvas Model template kun je op een zeer efficiënte manier een eigen business model of startup opzetten. Het Lean Canvas Model is ook heel bruikbaar om snel een nieuw idee valideren of om bijvoorbeeld je bestaande business te herzien. Met deze gratis template die bestaat uit 9 bouwstenen en 3 subsecties, kun je een compleet ondernemingsplan op 1 vel papier kwijt.