winnen met je merk

Gratis E-books voor de start van je eigen merk

je eigen merk starten

Ik doe alles om jou te laten Winnen met je Merk. Dat is mijn belofte. En daar geloof ik ook in. Daarom deel ik regelmatig mijn kennis in E-books.

Wil jij graag een eigen merk opzetten? Dan heb ik goed nieuws voor je. Ik heb namelijk twee gratis e-books geschreven die boordevol staan met tips, insights en nuttige cijfers over het opzetten van een eigen merk.

Wat deze E-books je leren

  • Het grote belang van merk consistentie
  • Te kiezen voor een huisstijl die bij je merk past
  • De ontwerptrends van dit moment
  • Je merk relevant maken en relevant te laten blijven
  • Het belang van Social Media Marketing en SEO

Nieuwsbrief

Als je deze gratis E-books aanvraagt, schrijf je jezelf meteen in op de nieuwsbrief van Winnen met je Merk. Als branding expert deel ik in deze nieuwsbrief regelmatig mijn beste business tips op het gebied van brandingdesignmarketing en ondernemen. 

lean canvas model cursus

Schrijf je in en download de gratis E-books.

winnen-met-je-merk-zwart