winnen met je merk

Mastering het Lean Canvas Model

De Lean Canvas Model course is dé online cursus die je leert hoe je jouw Startup goed opzet en je er tevens voor zorgt dat toekomstige klanten echte fans worden van je product of service.

 • Leer de Lean Canvas Model methodiek die door duizenden ondernemers wordt gebruikt
 • Werk in 9 heldere stappen aan je future proof ondernemingsplan
 • Krijg toegang tot alle professionele voorbeelden en templates
lean canvas model cursus

40+

Pagina’s tellend lesboek met voorbeelden

8+

Professionele handouts en templates

60+

Dagen niet goed geld terug garantie

Start je eigen business

Terwijl boeken geweldig kunnen zijn om goede ideeën te krijgen, is deze cursus vooral ontworpen om je op een praktische manier te helpen je eigen business te starten.

Een onweerstaanbaar merk

Klanten voelen zich sneller aangetrokken tot een merk waar ze bekend mee zijn. Leer in de Lean Canvas Model cursus om je merk een onweerstaanbare start te geven.

Leer onderscheidend zijn

Het onderscheid wordt allang niet meer enkel gemaakt met de prijs of het product. Het draait tegenwoordig vooral om branding. De Lean Canvas Model methodiek zorgt voor een echte onderscheidende positionering vanaf dag één.

Unieke waardepropositie

Creëer een eigentijds businessmodel met een unieke waardepropositie en zorg voor een ijzersterk product met 100% focus op je eigen niche doelgroep.

Lean Startup

Dit canvas model stelt ondernemers en startups in staat om snel hun business idee te valideren op basis van de “Running Lean” principes van Ash Maurya.

Slim en compact

Met dit model wat bestaat uit 9 bouwstenen, kun je een compleet ondernemingsplan op 1 vel papier kwijt. De methodiek kan je ook helpen om een bestaande business te herzien.

Ben jij klaar voor een succesvolle en snelle start van je bedrijf?

Leer de Lean Canvas methodologie die wereldwijd wordt gebruikt door de grot startups en de slimste ondernemers.

Wat is het Lean Canvas Model?

Het Lean Canvas Model is een super compacte template voor jouw ondernemingsplan gemaakt door Ash Maurya. Dit canvas helpt je om je business idee te toetsen en te valideren. Het is een aangepaste versie van het Business Model Canvas en geoptimaliseerd voor Startups.

Bedrijfsplannen duren lang om te schrijven, worden zelden geüpdatet en worden bijna nooit door anderen gelezen. Het Lean Canvas vervangt lange en saaie businessplannen door een ultra compact business model wat je in een paar uur zou kunnen opzetten en in 15 minuten kunt lezen.

lean canvas model cursus

Docent Peter

 • "Creëer je eigen startup op basis van een bewezen methodiek. Je leert in deze course om te werken aan een eigentijds businessmodel wat je opzet in 9 logische stappen."

  Peter van der Steege, Auteur
  Peter van der Steege, Auteur

Leer om je eigen niche markt te ontdekken

Een niche is jouw specifieke deelmarkt met maar weinig concurrentie en je doet er dus goed aan om je niche markt in het Lean Canvas Model zo specifiek en beperkt mogelijk te houden. Hoe specifieker je bent met je product of service, des te sneller je succesvol gaat worden. We leven in een wereld van overvloed in alles. In die wereld kies je zoveel mogelijk voor je eigen niche markt met een daarbij passende specifieke doelgroep.

lean-canvas-model-cursus
mask-group-1

Bepaal je doelgroep(en)

Beschrijf in het Lean Canvas Model de doelgroep(en) die je wilt bereiken met je product of service. Deze kun je kwijt onder Klantsegementen. Als er verschillende doelgroepen zijn die ver uit elkaar liggen, dan is het raadzaam verschillende canvassen te maken voor elk aparte doelgroep.  

Ervaringen van anderen

Studenten

 • Met deze Lean Canvas cursus werd me eindelijk duidelijk hoe ik een goeie basis kon leggen voor een bedrijfsmodel wat ik kan inzetten als business coach en dat ook makkelijker te communiceren en te delen is met anderen.

  Jasper van H.
  Jasper van H. Business Coach
 • Dit is een goed uitgewerkte cursus met echt praktische voorbeelden voor het gebruik van het Lean Canvas Model. Er zitten verschillende bedrijfsmodellen in die veel grote startups gebruiken. Zeer inzichtelijk.

  Hanneke M.
  Hanneke M. HMB Coaching
 • Deze training is mooi opgebouwd en van hoge kwaliteit. Ik was een beetje bang dat het de prijs niet waard zou zijn, maar ik heb volledig waar voor mijn geld gekregen. Inmiddels heb ik meerdere plannen gemaakt met deze methodiek.

  Marc C.
  Marc C. Google Ads Specialist

De Lean Canvas Model course

Deze Lean Canvas Model course biedt je alles wat je nodig hebt om je eigen Lean Canvas ondernemingsplan op te zetten.

 • Meer dan 40 pagina’s lesmateriaal
 • 4 templates in print- en digitaal formaat
 • 5 professionele voorbeelden
 • De Lean Canvas Checklist
 • Levenslange toegang
 • Toekomstige updates gratis

€49,50

lean canvas model cursus boek

Copyright © Winnen met je Merk. All Rights Reserved © 2021