Courses & Tools

Of je nu net begint of al enige tijd ondernemer bent, wij hebben hier de content verzameld die jouw merk kan helpen met groeien.

course merkstrategie

Nieuw! – Master course

Zet je merkstrategie op

In deze Master Course heb ik alles wat ik de afgelopen 30 jaar heb geleerd over merkstrategie samengebracht in een eenvoudige stap-voor-stap-course om een super effectieve en flexibele merkstrategie te creëren die je gaat helpen om je eigen merk overtuigend neer te zetten.

€ 475,-

Merknaam bedenken

Master Course

Creëer een verbluffende merknaam

In deze praktische Master Course heb ik alles wat ik de afgelopen 15 jaar heb geleerd over het bedenken van merknamen samengebracht. Ik gebruik hiervoor een stappenplan en een supergoed werkboek, zodat jij ook leert om je eigen merknaam te creëren en je daarmee gaat onderscheiden in de markt.

€ 175,-

cursus merk archetype

Mini Course

De kracht van een merk archetype

In deze course leer je meer over de diepere kenmerken en drijfveren van verschillende merken. Leer hoe deze drijfveren jou kunnen helpen je merk sterker te positioneren door gebruik te maken van de kracht van één van de 12 archetypes.

€ 49,50

banner-talent-en-passie-als-basis-voor-je-merk

Mini course

Talent en passie als basis voor je merk

Hoe kun jij je unieke persoonlijke eigenschappen ten volle benutten om te starten en te groeien met je eigen bedrijf en dit langdurig succesvol te maken? Dat leer je in deze mini course aan de hand van het Hedgehog concept.

€ 49,50

lean canvas model cursus

Mini Course

Lean Canvas Model

De Lean Canvas Model course is dé online cursus die je leert hoe je jouw Startup in 9 stappen opzet. Daarnaast ga jij ervoor zorgen dat toekomstige klanten echte fans worden van je product of service. Zo maak jij van elke klant een ambassadeur van je merk!

€ 49,50

maak je eigen personas

Mini course

Maak je eigen persona’s

Dit is dé mini course die je leert om je doelgroep veel beter in kaart te brengen. Leer in 4 heldere stappen om zelf marketing persona’s op te zetten waardoor ze gaan werken als echte karakters in de contentstrategie van je merk.

€ 49,50

cursus contentstrategie

Master Course

Bouw een ijzersterke contentstrategie

Je contentstrategie opbouwen wordt een stuk eenvoudiger als je een blauwdruk maakt die je helpt om op één lijn te blijven met de lange termijn doelen van je bedrijf. Deze course leert je om een ijzersterke strategie op te zetten.

€ 175,-

ebook personal branding management

eBook

Personal Branding management

Of je nu een een business coach, advocaat of een beginnend modeontwerper bent, personal branding bepaalt in grote mate wie je bent en wie je kunt worden. In dit boekje geef ik je praktische handvatten om personal branding leidend te laten zijn bij het opzetten van je eigen merk.

€ 9,75

ebook-generatiemarketing

eBook

Generatiemarketing

In dit eBook krijg je inzicht in hoe jouw merk kan inspelen op de nukken & grillen van de naoorlogse generaties. Ik neem enkele belangrijke aspecten per generatie in beschouwing, en zet die vervolgens af tegen het licht van een marketeer. Leer in dit eBook je om je campagnes beter af te stemmen op de wensen van de doelgroep.

€ 9,75

tips voor contentmarketing

Tips

10 tips om je contentmarketing te fiksen

Het creëren van content die kwalitatieve leads genereert, meer verkeer aantrekt, en de investering waard is, zijn de top drie uitdagingen voor veel marketeers. Maar hoe kun je aan alle drie deze uitdagingen voldoen?

Krijg betere leads met deze 10 tips.

Gratis!

Gratis Tools

De tools op deze pagina kun je direct gratis downloaden. Ze gaan je helpen met het opzetten en onderhouden van een sterk eigen merk.

je eigen merk starten

Gratis – 2 E-books: Starten met je eigen merk

Jouw merk maakt een topstart met deze 2 gratis e-books. Ben jij bezig met het opzetten van een eigen merkidentiteit? En ben je meteen aan het nadenken over hoe je kunt opvallen met je eigen merk? Dan heb ik iets heel interessants voor je.

Deze twee gratis e-books zijn speciaal voor starters geschreven en ze staan boordevol met tips, insights en relevante cijfers voor het opzetten van je eigen merk.

gratis lean canvas model template

Gratis – De Lean Canvas Model Template

Met deze Lean Canvas Model template kun je op een zeer efficiënte manier een eigen business model of startup opzetten. Het Lean Canvas Model is ook heel bruikbaar om snel een nieuw idee valideren of om bijvoorbeeld je bestaande business te herzien. Met deze gratis template die bestaat uit 9 bouwstenen en 3 subsecties, kun je een compleet ondernemingsplan op 1 vel papier kwijt.

seo checklist bloggen

Gratis – Dé ultieme SEO checklist voor Blogposts

Het is belangrijk dat het zoekwoord waar je op wil scoren op veel plekken voorkomt in je blogpost. Bij SEO en met name zoekwoord optimalisatie geldt de regel dat hoe verder naar voren een woord staat, hoe meer waarde het van Google krijgt. Maar er zijn nog wel een paar hele belangrijke tips in deze SEO checklist te vinden voor diegenen die regelmatig bloggen en graag beter vindbaar willen worden.