winnen met je merk

Master Course

Bouw een ijzersterke contentstrategie

Je contentstrategie opbouwen wordt een stuk eenvoudiger als je een blauwdruk maakt die je helpt om op één lijn te blijven met de lange termijn doelen van je bedrijf. Deze course leert je om een ijzersterke strategie op te zetten. En bovendien:

 • zit er een zeer compleet interactief werkboek bij;
 • leer je om de content te maken voor jouw doelgroep;
 • heb je levenslang toegang tot alle updates.
merkstrategie opzetten

50+

Auteur, branding, marketing en design expert Peter van der Steege heeft meer dan 50 merken opgezet.

35+

Deze course is voorzien van een uitgebreid interactief werkboek van meer dan 35 pagina’s.

5+

In 5 online modules leer je stap voor stap om je contentstrategie op de juiste manier op te zetten.

merkstrategie cursus

Waarom heb je een contentstrategie nodig?

Als je content marketeer bent, heb je maar één taak: hele gave content maken die de harten van de mensen verovert en ervoor zorgt dat klanten veranderen in levenslange fans van jouw merk.

Het is echter niet heel makkelijk om kwalitatief goeie inhoud te creëren als je hier door tijdgebrek niet consistent aan kunt werken. Je contentstrategie opbouwen wordt een stuk eenvoudiger als je een blauwdruk maakt die je helpt om op één lijn te blijven met de lange termijn doelen van je bedrijf. Daarom begint goede marketing met een goede contentstrategie.

Ben jij klaar voor het opzetten van je contentstrategie?

Terwijl je deze course doorloopt, zul je merken dat elke stap voortbouwt op de vorige en als je al die stappen volgt, eindig je met een stevige en complete basis voor je contentstrategie.

Kom in contact met je doelgroep

Ik heb merken van elke omvang en in alle sectoren, geholpen bij het ontwikkelen van de contentstrategie die ze nodig hebben om in contact te komen met hun doelgroep. De afgelopen 15 jaar heb ik geleerd wat een slechte, een goede of geweldige contentstrategie maakt. En in deze course speel ik deze kennis aan jou door.

In deze course vind je een stapsgewijze aanpak met mijn beste tips, trucs en tools om een ​​geweldige contentstrategie te creëren die jouw marketing afdeling klaarstoomt voor succes.

contentstrategie doelgroep

Expert Review

 • Met Peter van der Steege en zijn team vond ik een bureau wat kan luisteren en ook echt kilometers kan maken. Peter is al meer dan anderhalf  jaar onze partner op het gebied van branding en design. Na een gedegen merkstrategie onderzoek zijn ze inmiddels alle merkdragers aan het uitwerken.

  Floris Wouterson
  Floris Wouterson Founder & CEO House of Sleep

Verbeter de customer journey van je doelgroep

Nu kopers zelf steeds beter en langer onderzoek doen voor ze overgaan tot een aankoop, is het belangrijk dat je je doelgroep de juiste informatie biedt tijdens elk moment van de customer journey. (klantreis)

Een customer journey is het proces dat een potentiële klant doorloopt op weg naar een aankoop. Het belangrijkste uitgangspunt hierbij is dat de behoeften en vragen van de koper kunnen veranderen tijdens de verschillende fasen van het koopproces. In deze course besteedt ik aandacht aan de customer journey van jouw klanten.

customer-journey-doelgroep
merkstrategie-course-starten

Zet je contentstrategie in 3 fasen op

Ik splits het contentstrategie proces op in drie hoofdfasen: 1. Evaluatie, 2. Planning en 3. Creatie. Aan elke fase zijn specifieke taken verbonden.

Door je plannen in deze volgorde aan te pakken, kun je een volledig afgestemde strategie bouwen. Van je doelen tot aan je uiteindelijke uitvoering.

Het kost tijd, focus en veel energie om je contentstrategie op te bouwen en vast te leggen, maar laat je niet afschrikken. Het is een inspanning die met deze course wordt beloond.

Ervaringen van andere cursisten

Studenten

 • De contentstrategie cursus van Winnen met je Merk is een aanrader. Ik werk nu eindelijk planmatig bezig wat me best wel veel tijd scheelt. En bovendien schiet ik niet meer met hagel op het web.

  A. Barends
  A. Barends
 • Deze contentstrategie cursus was voor mij zeer duidelijk en to the point. Helder taalgebruik, direct toepasbaar en ik heb ook echt zin gekregen om onze marketingstrategie nu goed op te zetten.

  Sheila Ashraf
  Sheila Ashraf Marketeer
 • Dit is niet de eerste course die ik hier heb gekocht.  Het is heel fijn om zaken te leren van iemand die al zoveel kilometers heeft gemaakt in het reclamevak.

  H. van de Laar
  H. van de Laar Trainer coach

Course – Bouw een ijzersterke contentstrategie

Deze contentstrategie course biedt je alles wat je nodig hebt om al je marketing activiteiten gestructureerd en solide op de kaart te zetten.

 • Inlog in je eigen online lesomgeving 
 • Stapsgewijze opbouw in 5 modules
 • Uitgebreide toelichting
 • Inclusief interactief werkboek
 • Levenslange toegang
 • Toekomstige updates zijn gratis

€175,-

 

pvds-portret

Deze course is door Peter van der Steege opgezet. Peter heeft als marketing, branding en design expert meer dan 30 jaar ervaring in het opzetten van merken.

Copyright © Winnen met je Merk.