winnen met je merk
winnen met je merk aanbod

Wil jij als eerste profiteren van mijn éénmalige openingsaanbod?

500 plekken beschikbaar!

Laat hier je naam en E-mail achter en ik zorg dat jij en 499 anderen binnenkort als eersten (en enigen) kunnen profiteren van het unieke openingsaanbod van de Winnen met je Merk community.

Ik zit inmiddels ruim dertig (!) jaar in de reclamewereld en weet zo langzamerhand wel het een en ander van branding, marketing en design. Ik heb dit jaar besloten al mijn verzamelde kennis te bundelen in een online community.

Wie lid wordt van deze community krijgt toegang tot een zeer succesvolle en unieke methodiek om ZELF een sterk merk te bouwen en te onderhouden. Dat ga ik doen door de beste branding, design & marketing tips en trends te delen via e-books, video’s, workshops en trainingen.

De community is er voor elke ondernemer die gedreven is, en bovenal passie heeft om zijn of haar eigen merk te laten groeien.

De eerste VIJFHONDERD mensen die zich aanmelden krijgen 25% korting op de community fee*. Niet voor de eerste paar maanden. Nee, voor de rest van je leven. Zeg daar maar eens nee tegen!

*De eerste 500 leden van de community betalen € 15,- per maand in plaats van € 20,-!

En ik kan je verzekeren dat ik dit aanbod maar 1 keer doe. Hier wil je bij zijn!

Voor wie is deze community bedoeld?

  • Voor diegenen die een platform zoeken met gelijkgestemde ondernemers;
  • Of als je bezig bent met het opzetten van je eigen merk en het gevoel hebt dat je de kennis mist om dit helemaal alleen te doen;
  • Je een sterke drive hebt om je merk succesvol te laten worden;
  • Personal Branding je niet vreemd is als begrip;
  • Voor ondernemers die tips & tools zoeken om een eigen bedrijf handen en voeten te geven.

Voor wie heeft aanmelding totaal geen zin?

Voor degenen die liever lui zijn dan moe en graag kiezen voor de makkelijkste weg naar succes. Voor hen is op de bank hangen met een streaming abonnement de oplossing.

winnen-met-je-merk-zwart